Retourneren, ruilen en garantie

Hier vindt u antwoord op de vragen over het retourneren, ruilen en de garantie van een bestelling.

U heeft het recht om uw bestelling, zonder opgave van redenen, te herroepen binnen een termijn van 14 dagen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de complete bestelling fysiek in bezit krijgt. De verpakking dient onaangebroken te zijn.

Vervolgens kunt u de bestelling aan ons te retourneren.

Wanneer u een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren / het herroepingsrecht uit wilt oefenen, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan schriftelijk (brief met reden van retourneren bij uw pakket), via de mail of telefonisch.

U kunt hiervoor gebruikmaken van het:
Modelformulier voor herroeping
Maar u bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende u uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken (binnen 14 dagen).

Via onze retourpagina kunt u gemakkelijk de zending zelfstandig retourneren en een label aanmaken:
Ga naar retourpagina

De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Tenzij anders vermeld (garantie).

Retouradres:
Goed Bezig Natuurlijk
Neon 25C
4751 XA Oud Gastel
Nederland

Nee. We vragen u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende voedingssupplementen waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek, ontvangt u uiteraard een vervangend product of u hebt recht op teruggave van het betaalde bedrag. Bewaar het product en neem contact op met ons op.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Zodra wij het product retour hebben ontvangen of is aangetoond dat het product is teruggestuurd, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) binnen 14 dagen terug.

De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Tenzij anders vermeld (garantie).

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

Welke garantie wij kunnen geven op een product is situatie specifiek. Dit betekent bijvoorbeeld dat een open verpakking supplementen niet onder enige garantie valt. Terwijl als er klachten zijn na gebruik van een supplement garantie overwogen kan worden. Met betrekking tot niet-supplement aankopen, zoals bijvoorbeeld apparatuur geldt de aangegeven garantie.

Menu